Legalizace a nekolik aktualnich otazek ... jak to vidite vy?
Jak by to melo byt?
Jaka je cena za gram v Amsterdamu v coffeeshopu
V Barcelone v social klubu
V Kalifornii v dispensary
V Praze u dealera
Mate predstavu jaka je marze na piti v baru?
S jakou marzi pracuje amsterdamsky coffeeshop?
Kolik gramu mesicne s/potrebujete?
(Pripominam ze dph bude 21% a dan 300kc/gram 100%thc ... tedy u thc 10% 30kc/g a u thc 20% 60kc/g)
Kolik by mel stat gram v legalni dispensary
Thc 10%
Thc 15%
Thc 20%
Kolik by mela stat licence komercni dispensary / prodejny?
Kolik by mela stat rocni licence na
malou pestirnu?
stredni pestirnu?
velkou pestirnu?
Legalizace a nekolik aktualnich otazek ... jak to vidite vy?
Re: Legalizace a nekolik aktualnich otazek ... jak to vidite vy?
Bylo by dobré mít aspoň návrh zákonu v ruce abychom mohli odpovědět na tyto dotazy.
Nikdy jsem v Amsterdamu nebyl, nevím jaké můžou mít ceny, ale slyšel jsem, že to není uplně levný. Každopádně mají Holanďani ceny přizpůsobené zdejší ekonomice.
Praha je to 150-200 kč/g (ovšem cena se nemění dle hodnoty THC), Cali od 700kč/g
Když si koupím panáka diplomatica v baru za 170kč a v obchodě stojí lahev 1000kč, tak si to umí každý spočítat. Nemluvě o tom, že bary nakupují ve velkoskladech s úplně jinými cenami, než je malobochod. Takže bych svůj výpočet násobil 1,5 koeficientem.
Spotřeba je hrozně individuální a záleží na okolnostech a na uživateli, plošne si to nedovolím odhadovat.
Ceny se budou odvíjet od toho za kolik to výrobce prodá, a kolik si hodí coffe shop marži,... taktéž velmi individualni...
A moje nejoblíbenější část...
Licenci bych dal stejnou jak má každý prodejna alko....
Lepší by byla doživotní licence a klidně za víc.
Co je malá pěstírna, střední a velká.
Jaká je norma? Kdo ji určí?
Nikdy jsem v Amsterdamu nebyl, nevím jaké můžou mít ceny, ale slyšel jsem, že to není uplně levný. Každopádně mají Holanďani ceny přizpůsobené zdejší ekonomice.
Praha je to 150-200 kč/g (ovšem cena se nemění dle hodnoty THC), Cali od 700kč/g
Když si koupím panáka diplomatica v baru za 170kč a v obchodě stojí lahev 1000kč, tak si to umí každý spočítat. Nemluvě o tom, že bary nakupují ve velkoskladech s úplně jinými cenami, než je malobochod. Takže bych svůj výpočet násobil 1,5 koeficientem.
Spotřeba je hrozně individuální a záleží na okolnostech a na uživateli, plošne si to nedovolím odhadovat.
Ceny se budou odvíjet od toho za kolik to výrobce prodá, a kolik si hodí coffe shop marži,... taktéž velmi individualni...
A moje nejoblíbenější část...
Licenci bych dal stejnou jak má každý prodejna alko....
Lepší by byla doživotní licence a klidně za víc.
Co je malá pěstírna, střední a velká.
Jaká je norma? Kdo ji určí?
- admin
- Site Admin
- Poděkoval : 1 krát
- Bylo poděkováno: 17 krát
Re: Legalizace a nekolik aktualnich otazek ... jak to vidite vy?
Stát v zastoupení dalších odborníku musí řešit věci, který tě asi normálně nenapadnou. A musí mít odpověď.