Konopné kluby, co to je?

Diskuze o všem.
Odpovědět
Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 146
Registrován: 13 lis 2022, 08:10
Bydliště: PRAHA západ
Poděkoval : 1 krát
Bylo poděkováno: 17 krát

Konopné kluby, co to je?

Příspěvek od admin »

Obrázek

Konopné kluby, co to je?

Konopné kluby nejsou u nás známou formou produkce konopí. Je to dáno i faktem, že zatím nejsou legální. Nejznámější konopné kluby jsou ve Španělsku. Je to i obrovské lákadlo pro turisty, díky snadnému přístupu ke kvalitní marihuaně. A ještě větší lákadlo snadného zisku pro majitele klubu. To následně spouští represe ze strany policie.
Konopný klub produkuje sám pro své členy konopí, kde členové dokáží ovlivnit co bude po sklizni k dostání. Tedy, nemělo by se stát, že není z čeho si vybrat. Nebo že se jede jen jeden model do úmor. Náklady se rozdělí mezi členy, pak je konopičko jako bonus „zdarma“. Nebo se rozpočítají náklady do ceny gramu. Opět je na členech, jak se vše nastaví.
U nás se prozatím navrhuje maximální hranice 50ti členů klubu. Což samozřejmě bude ve velkých městech komplikace, protože se na každého nedostane. Je dobré být u zrodu klubů ☺ Zároveň to zvedá náklady na provoz, nebo odsouvá kluby mimo centra díky velkému nájmu.
Klub může být místem, kde se poslouchat hudba, hrají různé hry, nebo se povídat s okolím. Stejně tak je i možné si konopí odnést domů. Vzhled klubu ovlivní velikost členských příspěvků a náročnost nastavení ze strany státu. Klub může být u někoho v garáži, kde bude jen jeden gauč. Nebo velice krásné místo k posezení, to už záleží na každém a jeho náročnosti.

Je toho mnohem víc, co se o klubech dá napsat. Pokud máte nějaké otázky, napište svůj dotaz na fórum, jde to i bez registrace (http://konopnekluby.cz/forum/)
Odpovědět